پیام خود را بنویسید
  • امروز مصادف است با سه شنبه 21 اسفند 1403
  • |
  • English
تولید پروتئین افزودنی بر خوراک دام، طیور و آبزیان
دانش فنی قابل تبدیل به محصول
معرفی
با توجه به مشکلات و محدودیت‌های موجود در ایران از جمله مشکل کم آبی و کمبود زمین‌های زراعی، میزان واردات نهادها به خصوص مواد اولیه خوراک دام، طیور و آبزیان سالانه حدود 15 میلیون تن است. این حجم عظیم واردات ضمن خدشه دار کردن امنیت غذایی کشور مجب خروج میلیاردها دلار ارز از کشور می شود. با این وابستگی ناگوار و با توجه به موضوع مهم اقتصاد مقاومتی، برای مقابله با این نیاز و به منظور تامین امنیت غذایی کشور، ضروری است با روش‌های غیر کشاورزی و جدید و با توجه به مزیت های کشور، بخشی از ماده اولیه پروتئینی (جایگزین کنجاله سویا وارداتی) تولید شود. نمونه محصولات جایگزین کنجاله سویا وارداتی شامل DGGS (محصول جانبی طرح تولید اتانول زیستی) وSCP (تولید پروتئین با رشد میکرو ارگانیسم ها بر روی گاز طبیعی) است که هر دو محصول در حال حاضر در دنیا تولید و به مصرف می‌رسند که وابسته به کشاورزی و زمین زراعی نیست. ارائه دهنده دانش فنی در نظر دارد تولید 50 درصد از افزودنی‌های پروتئینی و سایر افزودنی‌ها به خوراک دام، طیور و آبزیان را تا افق 1404 را به انجام برساند.
دستاوردها و نتایج
سازمان‌ها و شرکت‌های مخاطب
ویژگی‌ها و مزایا
تامین امنیت پروتئین به عنوان مهم‌ترین ماده غذایی
کاهش وابستگی کشور به کشورهای خارجی و رسیدن به خودکفایی نسبی در زمینه تامین مواد اولیه خوراک دام، طیور و آبزیان.
توجه به محدودیت‌های موجود در کشور از جمله کم آبی و کمبود زمین‌های زراعی جهت کشت و تهیه افزودنی‌های خوراک دام، طیور و آبزیان.
تولید بخشی از پروتئین وارداتی و تامین بخشی از نیاز صنایع تولید خوراک دام، طیور و آبزیان
صلاحیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه
توجیه فنی و اقتصادی و تولید صنعتی با تکیه بر دانش فنی ایجاد شده و استفاده از اساتید مجرب دانشگاه تربیت مدرس از توانمندی‌های ارائه دهنده دانش فنی می‌باشد. دانشگاه تربیت مدرس صاحب بیش از بیست سال تجربه در زمینه دانش فنی مطرح شده است
توضیحات تکمیلی
کلید واژه
خوراک دام، طیور و آبزیان
اقتصاد مقاومتی
جایگزین کنجاله سویا
دانشگاه تربیت مدرس
ارائه دهندگان
سابقه پروژه‌های پژوهشی مرتبط
تاریخ ارایه:
0
آدرس ایمیل:
rmarketing@modares.ac.ir
شماره تماس:
02182883207
دانشکده:
منابع طبیعی و علوم دریایی
تعداد بازدید:
170